Site Generator

Onze Medewerkers

De professionals van CampKidz Recreatie dragen zorg voor de dagelijkse begeleiding.

Unieke samenwerking

Door de bundeling van onder andere uitvoerenden, organisatoren en betrokken instanties zijn wij in staat een onvergetelijke vakantieweek te verzorgen voor onze doelgroep. Door ervaring en dynamiek te combineren zorgen we voor een prettige en vlekkeloze samenwerking tussen alle betrokken partijen. U als ouder bent daarom ook nauw betrokken bij de groei en invulling van onze kampweken.

Professionals

CampKidz Recreatie heeft ruime ervaring binnen de recreatiebranche. In het bijzonder in het werken met kinderen van de door KidzCamp beoogde doelgroep. Daarnaast bent u verzekerd van kwaliteit, onder andere door het gegegeven dat iedere begeleider zijn/haar VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kan tonen. Daarnaast volgen de begeleiders van KidzCamp regelmatig vakspecifieke trainingen.

Zorgtaak

KidzCamp is zich er zonder meer van bewust dat voor de duur van 5 dagen de zorgtaken van de ouders opgevangen dient te worden. Daarom vragen wij u bij aanmelding altijd naar de situatie en leefomgeving van uw kind. Zo weten wij hoe we met uw zoon/dochter om moeten gaan en komen wij nooit voor verassingen te staan. Wij houden van verassingen, maar niet als het om uw kind gaat. Wij zijn liever voorbereid.


Met recreatieve groet,


Team KidzCamp

BLIJF OP DE HOOGTE